Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.nl


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Mari Elena is een zeer zuiver invoelend medium zonder mening of oordeel. Haar voorspellingen zijn zuiver en eerlijk. Zij kan zoveel meer dan er bij haar beschrijving staat. Ik ben enorm door haar geholpen om situaties te begrijpen en te accepteren. Haar voorspellingen zijn uitgekomen en door haar hulp ben ik er goed uitgekomen. Een dikke tien met een griffel en een virtuele hug. XXX.




Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Ontzettend bizar en bijzonder consult met Isha. Ze noemde een woonplaats op waar ik 3 jaar lang heb gewoond. Ik had een vraag wat betreft werk en het was al met al ontzettend bijzonder. Ik laat het je weten als ik die job binnen heb. Wat ben je goed.




Ervaring van S. met medium Isha   Ervaring van S. met medium Isha   Ervaring van S. geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Anke kan heel goed invoelen op mensen. Het klopt tot nu toe altijd.




Ervaring van anoniem met medium Anke   Ervaring van anoniem met medium Anke   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke,
Al sinds de nazomer zei je me in elk gesprek dat ik veel geld zou ontvangen. Ook toen ik zei dat ik het niet meer geloofde zei je heel duidelijk dat het voor me lag, ik erachteraan moest gaan en het dan naar me toe zou komen. Ik heb het gevonden, werk van gemaakt en begin november ontvangen. Ik ben je zo dankbaar dat je me erop bleef wijzen, anders had ik het laten gaan. Je bent een topper. Liefs.




Ervaring van Boogschutter zuster met medium Nellekke   Ervaring van Boogschutter zuster met medium Nellekke   Ervaring van Boogschutter zuster geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa

Ik ga niet mijn gebeurtenis hier vertellen maar dat weten jij en ik wel. Ik kan alleen vertellen wat voor geweldig medium je bent. Keer op keer komt het uit wat jij zegt. Dit breng jij net veel liefde en respect omdat voor jou ook niet altijd makkelijk is deze boodschap te brengen. Dankbaar ben ik voor wat jij mij gebracht hebt. Ik ken geen beter medium. Veel liefs Belinda .




Ervaring van Belinda met medium Louisa   Ervaring van Belinda met medium Louisa   Ervaring van Belinda geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  De beste medium op deze site. Ik weet dat tijd moeilijk is en dat situaties vertraging kunnen oplopen maar uw voorspellingen blijven uitkomen, na dagen, weken, maanden en zelfs jaren schat. U bent mijn kanjer, ons topper allertijden. Ik kan u niet genoeg bedanken en u bent heel bijzonder en oprecht zuiver. Waren er maar meer zoals u, daar kunnen we nog veel van leren. Gunter weet war hij het over heeft, ik raad hem zeer zeker aan en je zal er geen spijt van krijgen heel veel liefs van San en Familie. WE LOVE YOU KANJER MEGA DIKKE KNUFFEL VAN ONS . xxx san.




Ervaring van San.b met medium Gunter   Ervaring van San.b met medium Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Angel Felice
  Ervaring met medium Angel Felice
  Mijn beltegoed was op. Thanks, jou beschrijving klopt helemaal.




Ervaring van Anoniem met medium Angel Felice   Ervaring van Anoniem met medium Angel Felice   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met medium Angel Felice
  Ervaring met medium Angel Felice
  Zaterdag 27 november een fijn en lang gesprek met u gehad. Ik kon niet netjes groetjen, want verbinding verbreekt automatisch. Hartelijk dank voor de positiviteit and wish you lots of succes and luck. Gran tangi.




Ervaring van C met medium Angel Felice   Ervaring van C met medium Angel Felice   Ervaring van C geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Deze dame vertelt dingen die ik alleen weet. Echt bizar. Een aanrader. Bedankt Liefs.




Ervaring van Brenda met medium Devi   Ervaring van Brenda met medium Devi   Ervaring van Brenda geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie heb ik inmiddels een paar keer gesproken. Zij is voor mij allerbeste op de lijn. Echt ze heeft alles goed soms moet je veel geduld hebben maar wat zij zegt komt uit. Geniaal gewoon. En ze is zo lief en aardig. Dank u wel Marie.




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Bedankt Isha, ik heb de rechtszaak gewonnen zoals u had voorgespeld.
.




Ervaring van Quinn met medium Isha   Ervaring van Quinn met medium Isha   Ervaring van Quinn geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Goedemiddag Lola. alles is uitgekomen en binnen de juiste tijd . je bent de beste in je vak. gr Dries .




Ervaring van Dries met medium Lola   Ervaring van Dries met medium Lola   Ervaring van Dries geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Naomie
  Ervaring met medium Naomie
  Naomie, kort en krachtig. Ze wil je niet op kosten jagen. Ze gaf zelfs een summiere beschrijving van mij, en deze klopt. Naomie , ben benieuwd of je tijdduiding uit gaat komen. Vertrouw er wel op. Dan bel ik je zeker. Liefs Peggy.




Ervaring van Peggy met medium Naomie   Ervaring van Peggy met medium Naomie   Ervaring van Peggy geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Naomie  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Lieve lieve Isha, belde je gisteren (om te bedanken voor alles) en je kon me details vertellen over afgelopen week. Werd er echt stil van.
Je vroeg me of ik iets op de vingers van mijn moeder had gedaan. Dat was mijn nagellak. Niemand wist dit. Mijn moeder had voor haar overlijden gezegd dat ze graag de nagellak op wilde die ik op had. En deze heeft ze gekregen. Zo mooi.
De boodschap die je tijdens ons gesprek ook mee mocht geven was; een moeder stuurt haar kind nooit de verkeerde kant op. Hier kan ik zoveel kracht uit putten en weet dat ze hier bij me is.
Lieve schat, vanuit mijn hart; dank je wel.
Ik bel je in december. Veel liefs en dikke knuffel.




Ervaring van M met medium Isha   Ervaring van M met medium Isha   Ervaring van M geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Beste Louisa bedankt om er voor mij te zijn en te steunen. En je bent 1 uit de duizend. F.




Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Je voorspelling is uitgekomen je zag me gaan drinken op een drukke plek met hem voor december en een gesprek aangaan dat goed zal aanvoelen. Dit klopt. We zijn wezen drinken bij Starbucks in een trein station in Brussel op 25 november.




Ervaring van N met medium Laaya   Ervaring van N met medium Laaya   Ervaring van N geplaatst op 27 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Angel Felice
  Ervaring met medium Angel Felice
  Wat een goed medium. Recht doorzee en heel duidelijk. Ik heb er een super goed gevoel bij dat al haar voorspellingen gaan uitkomen. 100 sterren waard. Bel haar en je zal versteld staan. Liefs carine.




Ervaring van Carine met medium Angel Felice   Ervaring van Carine met medium Angel Felice   Ervaring van Carine geplaatst op 27 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Ik was net ergens begonnen met werken en u zei me dat ik niet bleef en ergens anders ging beginnen onmiddellijk met meer loon. Ik krijg je niet te pakken maar ik wil je bevestigen dat het precies gegaan is zoals je zei. Topper.




Ervaring van nadine met medium Nellekke   Ervaring van nadine met medium Nellekke   Ervaring van nadine geplaatst op 27 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Goedemorgen Lola je bent echt de beste. Veel mediums gesproken maar bij jou is het gewoon buitengewoon goed en binnen de gestelde tijd gr Egbert.




Ervaring van Egbert met medium Lola   Ervaring van Egbert met medium Lola   Ervaring van Egbert geplaatst op 27 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Bedankt EVS. Ik heb terug een beter zicht op mijn werksituatie. Je zei rake dingen echt top hoe jij de mensen en situaties kunt aanvoelen / beschrijven. Ik hou jou op de hoogte.




Ervaring van F met medium Evs   Ervaring van F met medium Evs   Ervaring van F geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Beste Anouk, het was even wachten en mijn geduld werd op de proef gesteld. Maar nu zijn je voorspellingen allemaal uitgekomen. Dank daarvoor groetjes L.




Ervaring van L met medium Anouk   Ervaring van L met medium Anouk   Ervaring van L geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Desteny is heel prettig om mee te praten en ze neemt heel gedetailleerd op om vervolgens met een scherpe analyse en voorspelling te komen. Ze heeft me vaak geholpen.




Ervaring van Ton met medium Desteny   Ervaring van Ton met medium Desteny   Ervaring van Ton geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Dear Nellekke, unfortunately the line was cut but I was very happy to hear from you again, you help and support me like anyone else and I am very grateful to the universe that I found you. As soon as I have news about C and about my problem in the Netherlands and the one in Italy of course I let you know Hope to hear from you soon, your Italian customer Maria.




Ervaring van Maria met medium Nellekke   Ervaring van Maria met medium Nellekke   Ervaring van Maria geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Alles wat u zei is nu allemaal zo gebeurd. wauw. Ik hoop je snel te kunnen spreken.




Ervaring van A.H met medium Nellekke   Ervaring van A.H met medium Nellekke   Ervaring van A.H geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve louisa, ik bel je al enige tijd, als laatst hadden we het over de job van mijn man, hij had het niet meer naar zijn zin. Jij zei al, komt goed. Heb vertrouwen. Binnenkort wordt hij overgeplaatst naar een andere locatie. Hij heeft deze week een gesprek gehad en idd hij wordt overgeplaatst. Weer is je voorspelling uitgekomen. Wat ben jij ongelofelijk goed, beste medium op de lijn.




Ervaring van A met medium Louisa   Ervaring van A met medium Louisa   Ervaring van A geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Lieve Christelle,

Bedankt om me zo te steunen en te luisteren in mijn moeilijke tijd. je geeft me altijd de sterkte en moed om door te gaan. en het klopt ook wat je verteld je zit er pal op.




Ervaring van Anoniem met medium Christelle   Ervaring van Anoniem met medium Christelle   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Angel Felice
  Ervaring met medium Angel Felice
  Ik vind u echt goed. zonder dat ik iets heb verteld heeft ze veel info kunnen vertellen. dank u wel.




Ervaring van F met medium Angel Felice   Ervaring van F met medium Angel Felice   Ervaring van F geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola is echt de beste. ze deed een lezing en binnen de tijd die je voorspelde. bedankt je bent echt een aanrader. gr Ren.




Ervaring van Rene met medium Lola   Ervaring van Rene met medium Lola   Ervaring van Rene geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Dag lieve Nona-Yo. ik heb je gisteren gesproken en je bent kei raak en ook nog een hele leuke en fijne persoonlijkheid. super top hoe jij alles uitlegt en wat je door krijgt, en zeker een aanwinst voor de lijn. ga zo door lieverd en veel succes. ik raad jou zeker aan. liefs je collega.




Ervaring van je collega met medium Nona-Yo   Ervaring van je collega met medium Nona-Yo   Ervaring van je collega geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Dankjewel Lola. je hebt goed gezien. alle 4 mannen heb je gelijk gehad .




Ervaring van S. met medium Lola   Ervaring van S. met medium Lola   Ervaring van S. geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Isha heeft mij fantastisch geholpen bij mijn rechtszaak met mijn baas, ze gaf precies aan hoe het ging lopen en dat heeft mij veel inzicht en rust gegeven. Je bent een topper.




Ervaring van Ton met medium Isha   Ervaring van Ton met medium Isha   Ervaring van Ton geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Angel Felice
  Ervaring met medium Angel Felice
  So very kind and clear. Thank you Felice for the strong feeling of insight, support, and goodwill. Til the next time. Xx.




Ervaring van Birthday Forgetter met medium Angel Felice   Ervaring van Birthday Forgetter met medium Angel Felice   Ervaring van Birthday Forgetter geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeremy
  Ervaring met medium Jeremy
  Alles wat Jeremy zij klopte van A tot Z.
Het voelt ook helend om naar Jeremy te bellen en je probleem te vertellen.
Mij heeft hij zo goed geholpen dat ik na ons lang telefoongesprek echt een nieuw helder gevoel had.
Hij kon ook zeggen waar ik pijn had omdat hij het ook voelde en overnam.
Ik zeg het ik ben na dit gesprek een geheel nieuwe persoon geworden.

Dank je Jeremy.
Je hoort me zeker nog terug.
Laura G.




Ervaring van Laura G met medium Jeremy   Ervaring van Laura G met medium Jeremy   Ervaring van Laura G geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeremy  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Vorige week heb ik je weer sinds een tijdje gebeld. Bij zaken die ik niet goed zie komen, blijf jij bij je verhaal dat ik vertrouwen moet hebben. Ik spreek je nu al een aantal jaar en tot op heden is alles nog steeds zo verlopen als je altijd gezegd hebt. Soms best wel eng, want de zaken komen tot in detail uit en ook in de volgorde zoals je altijd gezegd hebt.
Als mensen het niet meer weten en uit hun vertrouwen zijn, geef ik altijd als advies: Bel Anny, want die zit nooit mis en kan het ook heel duidelijk vertellen. Niet omslachtig, maar gewoon eerlijk en zoals het is.




Ervaring van Gab met medium Anny   Ervaring van Gab met medium Anny   Ervaring van Gab geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hoi Sophia
De verbinding viel weg kan nu ook niet meer bellen maar dankje wel voor de informatie en de tips en als we weten dat we het huis krijgen dan laat ik jou dat weten dankje wel .




Ervaring van Patricia met medium Sophia   Ervaring van Patricia met medium Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden